Jesteś tutaj

Wiza

Obywatele polscy nie potrzebują wizy, żeby przekroczyć granicę Mauritiusu. Do przybycia na wyspę jest potrzebny paszport z datą ważności co najmniej 6 miesięcy do daty jej opuszczenia. Obywatele RP mogą na terenie Mauritiusa przebywać 180 dni w roku kalendarzowym bez wiz, o ile mają bilet powrotny, potwierdzoną rezerwację zakwaterowania i środki pieniężne (ok. 100 USD na dzień).